Design Team

Hej hej!

Här har ni oss – Handarbetas otroligt kreativa och glada team. Vi kommer göra allt för att leverera inspiration av toppklass skapat med material ur Handarbetas underbara sortiment. Så tillsammans med fantastiska produkter, härlig service, otroliga priser och en stor dos kreativitet kommer vi bjuda på inspiration och skaparglädje som aldrig förr – du hänger väl med oss!

***

Namn / nick: Maiden

Vem är du i Handarbetas team (enligt teamkollegor)?
Hårdrockstjejen som har uppfunnit ”Rock ´n Roll kan även scrappas i  rosa”. Stort mjukt hjärta och frispråkig som få.

När och hur började du scrappa?
Jag provade på scrapbooking när jag bodde i USA 95-96 men fastnade på riktigt 2005 (när jag var gravid…)

Vad har du för stil?
A la Maiden innehåller cracklepaint, glimmermist, chalk å lite ruffigt… Men jag gillar även att pröva nya saker å tekniker, helst slipper jag dock det puttinuttiga och rosa… Men det går att använda svart glimmermist på rosa åxå! 😉

Vad scrappar du?
Det mesta! Har väl en sisådär 7-8 olika album som aldrig blir riktigt färdiga… Mest scrappar jag nog dock bilder på sonen! 🙂

Vad ger dig motivation?
Å det kan verkligen vara allt! Jag surfar gärna runt i andras bloggar å sparar ner sånt jag gillar extra mycket i en mapp som jag sedan tar fram å tittar på när fantasin tryter. Men ofta kan jag tänka redan när jag fotar att ”åå det här kan jag göra en sån lo om…”

Dina favoritverktyg du inte kan klara dig utan?
Verktyg… Har just skaffat mig en skärmaskin å den är ju bra men annars duger skalpellen lika bra! Edge scrapern går dock varm så jag får väl säga den då!

Favoritfärger?
Svart, brunt, grått å vitt – men med ngn läcker kontrastfärg till!

Favoritleverantörer?
Ja alltså.. jag e en sån där som aldrig kommer ihåg varifrån papper, stämplar mm kommer ifrån. Jag gillar allt! Spillpapper älskar jag – jag sparar på allt å använder… det mesta! 😉


***

Namn / nick: Ylwa/MissY

Vem är du i Handarbetas team (enligt teamkollegor)?

Den Äldste! Ylwa är den DT som har varit med längst i vårt team och innehar ”blicken” när vi andra inte sköter oss. Hon är den snällaste människa som går på denna jord!

När och hur började du scrappa:
Jag började i november -07. Jag bad en scrappande väninna om hjälp med mina foton. ”jag kan visa dig hur man gör – men du får skapa själv” Sagt och gjort följde jag med på en pysselkväll och där yppade jag de numera bevingade orden ”det här är nog inget för mig…jag har inget tålamod” Sen dess har det bara eskalerat och gått utför =)

Vad har du för stil:
Jag är en romantiker som gärna gödslar med blommor, spetsar och mönstrade papper.

Vad scrappar du:
LO om min familj, djur och min omgivning, Gör även kort och altrat.

Vad ger dig motivation:
Det mesta runt omkring mig, färger, inredning, dikter.

Dina favoritverktyg du inte kan klara dig utan:
Skärmaskinen, chalks (om man nu kan kalla det för verktyg=) min älskade CuttleBug med alfabet

Favoritfärger:
Mjuka färger men jag använder de flesta färger i olika kombinationer – älskar att kombinera färger och mönster.

Favoritleverantörer:
My Minds Eye, Crate Paper, Basic Grey, Prima

***

Namn / nick: YooRee alias Yoli

Vem är du i Handarbetas team (enligt teamkollegor)?

Överallt, alltid och när som helst! Det är vår Yorree det! Hennes skapande behöver ingen närmare presentation, hon lämnar oss alla gapandes av förstumning! Snällare busunge får man leta efter!

När och hur började du scrappa?
Jag började med att göra kort för några år sedan och fastnade snart i scrappträsket och har varit fast sedan dess. Ganska snart insåg jag att jag gillar att göra Layouter mer än kort, även om jag gör nästan lika mycket av båda nu.

Vad har du för stil?
Min stil är ganska orädd, galen och väldigt konstnärlig. Jag älskar att kunna mixa och blanda olika element, strukturer och ja, skapa helhet ur ett kaos. Mycket dekorationer, färger och detaljer… Å kanske allra mest och främst – mycket hjärta! 😛

Vad scrappar du?
Lite av allt. Jag älskar att både göra Layouter, kort och altrat. Men här på Handarbeta är det främst Layouter jag skapar – men visst blir det ett å annat kort ibland också.

Vad ger dig motivation?
Ja, den största anledningen till att jag har fortsatt är väl just att det inte finns några gränser för kreativiteten och att det är ett ganska enkelt sätt att få utlopp för den på. Mycket är färdigt sedan innan som dekorationer och papper, men att man ändå får använda den egna fantasin och skaparglädjen för att skapa något unikt och eget av det. Att dessutom få otroligt vackra album att bläddra i och visa för sina vänner/familj är  såklart en drivkraft i sig.

Sedan är det en helt underbar känsla när man får inspirera och coacha både nybörjare som veteraner inom denna hobby. Det är också lika givande och motiverande att ingå i ett team och skapa tillsammans med andra – sträva mot samma mål och ha riktigt roligt…

Dina favoritverktyg du inte kan klara dig utan?
Jag skulle inte kunna klara mig en dag utan min skärmaskin, sax eller mina penslar.

Favoritfärger?
hihi, det hade varit mycket enklare om ni frågade vilken färg jag inte gillade. För jag älskar alla färger, men är lite extra svag för Rosa, Vit och Turkos.

Favoritleverantörer?
Prima, Prima, Prima och många fler… 😛

***

Namn / nick: Malin alias Majamelon

Vem är du i Handarbetas team (enligt teamkollegor)?
Hårdrockstjejen som har det mjukaste hjärta man kan tänka sig, målar motiv som en gudinna och retas som ett troll.

När och hur började du scrappa?
Det var någon gång under 2008 som jag satte igång på riktigt med kortmakeriet. En vän till mig hade börjat lite innan och jag tyckte väl mest att det var lite småtantigt att hålla på med scrapbooking…tills jag såg alla papper,dekorationer och stämplar! En timme efter besökte ringde jag sambon som fick höra att jag minsann hade skaffat en hobby och MÅSTE ha pengar på en gång för att kunna köpa grejer. Två timmar senare var sambon plånbokslös och jag var lycklig!! Vem har sagt att lycka inte kan köpas för pengar?

Vad har du för stil?
Jag har nog lite enkel stil. Jag gillar papper utan så mycket mönster, söta motiv och en massa blommor. Så kanske man kan kalla den lite romantisk?
Det som kännetecknar mig är nog färgläggningen tror jag.

Vad scrappar du?
Jag gör mycket beställningar så det blir mest grattiskort. Det varierar vilken säsong det är. Student, dop och bröllop blir det en hel del av under sommaren.

Vad ger dig motivation?
All respons som jag får för mina kort! Jag blir överlycklig när okända människor ringer från när och fjärran och frågar om jag kan göra ett kort till ett speciellt tillfälle. Sedan älskar jag själv att ge bort kort som passar den som ska få det.

Dina favoritverktyg du inte kan klara dig utan?
Skalpellen, penseln och skärmaskinen!

Favoritfärger?

Just nu är det rosa och brunt.

Favoritleverantörer
?
Av papper så är det Maja design och MME. När det kommer till stämplar så är hÄnglar och Magnolia dom absoluta favoriterna, vilket även syns på mina kort =)

***

Hoppas att vi kan inspirera er ordentligt!

Kraaaamar//
Handarbetas Team

Namn / nick: Ylwa/MissY
Annonser

2 responses to “Design Team

  1. Jättehärliga beskriviningar. Jättefin är nya bloggen och er nya logga.

    Kraaam på er allihopa!

  2. Jättehärliga beskriviningar. Jättefin är nya bloggen och er nya logga.
    +1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s