Min Ängel – inspireras av fotot…

Hejsan tjejjer!

Idag kommer en härlig layout på min syster – med ett foto jag älskar trots att det är långt ifrån perfekt. Kan ju tala om att hon inte kommer gilla att detta foto ligger ute i två bloggar *skrattar* men så är det när man har en scrappande syster. 😀 hihi Fast jag älskar fotot, minnena och ja, min syster så jag tycker att det är ett helt ljuvligt foto.

Ni får gärna gissa vad jag inspirerats av gällande färger och mönster till denna LO. 😛

Ni kanske tycker att det är lite konstigt val av mig att välja svart grund till denna, men tanke på övriga färger borde väl en mörkt brun kännas mer rimlig. Men storyn kring fotot är att det från strålande solsken och badväder, blåste upp till oväder och storm när vi var ute på sjön. 😛 Långsökt? jaja, jag vet jag är knasig ibland.

Gissa om jag hoppade högt när jag såg dessa underbara blommor i shoppen. Lila läckra blommor – ja, det finns väl knappast bättre saker än det! 😛 Här lät jag mitt hav av blommor vandra på diagonalen på sidan. Visst blir det häftigt!

Här ser ni en närbild på blomsterhavet! Jag har stansat med olika storlekar av Retro flower-stansen, prytt dem med lite bling och även duttat med svart Pearlmaker inuti dem. Enkelt sätt att få blommorna att ge mer 3d-effekt är att krulla bladen lite på dem. 😀

Superläcker sptes från prima, remsor av papper och liljor i lila fick hjälpa till att rama in kortet ytterligare. Ibland kan man göra både mer och skapa mer effekt än vad man tror med hjälp av restpapper. Gräv bland spillbitarna tjejer, man blir väldigt förvånad över alla möjligheter de bär med sig.

Wellpapp fick jag med på denna också – japp, alltid bra att använda också emballaget DT-sakerna kommer i *skrattar*. Å dessutom är det bara så tokläcker att använda på sina scrapper tillsammans med lite chalk på kanterna. Bättre, mer effektfullt och billigare dekorations-material får man leta efter. 😛

Som ni säkert redan listat ut så har jag hämtat mycket inspiration i val av färger och mönster till denna LO från syrrans vackra sjal hon har på sig på bilden. Här syns det ganska tydligt att så är fallet. 😀 Min Ängel är i ljusblåa plast-Thickers. mums vad jag älskar detta typsnittet Rainsboots – så elegant men ändå lekfullt eftersom det är i plast.

Tagsen har jag chalkat med Dark Brown och sedan stämplat med underbara not-stämpeln från Crafty Individuals.

***

Det var allt för mig idag!
Visa gärna mig era alster inspirerade av kläderna på fotot.

***

Materiallista:
Papper:
Papirdesign – Änglar
MM – Ads findings, Floral findings.
Blommor: Prima – lila liljor, lila panseer,
gröna blad. Retro flower.
Övrigt: Prima spets, Bling, Thickers,
Pearlmaker, distress, chalk.

***

Kraaaaaaamar
//Yoli

Annonser

1 kommentar

Filed under *DT - Yoli Design, Layouter

One response to “Min Ängel – inspireras av fotot…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s