Äntligen

Släpper en liten ”bomb” så här med min layout idag! 🙂 Jepp, sonen ska bli storebror! Å humörsvängningar, illamående å trötthet å allt därtill… Hi hi.
I mitt dt-paket låg misstänksamt mycket rosa material – kan det vara så att min kära dt-mamma hoppas på en flicka!?

Min Martha Stewart punch rose leaf har fått jobba hårt, massa små blad har jag stansat ut vilka jag sedan chalkade å bigade lite lätt på mitten. Dessa små blommor: PRIMA – Mini gypso – som det nu är REA på använde jag tre hela buketter å flätade samman till en liten ranka…

Senaste nytt i butiken är dessa satinrosor i olika storlekar å färger, jag slängde på en hel drös å fick ett färgsprakande blickfång i vänstra hörnan av kortet! Under hängde jag två charm.

Min senaste leksak, Silhoutte SD, har fått vara med å bidra till denna layout! Den går att beställa i butiken – det gjorde jag! 😉 Dels så är rubriken utskuren med den å sedan är den lilla blomswirlen gjord med den. Under skymtar tårtpappret som jag stal på ett bröllop (!!) och ovanpå det har jag embossat lite rosa hjärtan!

Sååå… Nu mina kära dt-kollegor kanske ni kan vara snälla mot mig å sluta å gadda ihop er mot mig!? 😉 En gravid kvinna är inte att leka med vet ni…

Material:

Cardstock blårosa lila

 Veronica håller just nu en ny spännande tävling – rusa in för att delta!

Ni har väl inte missat att det snart är dags för årets scrapfest!? Stockholm city scrap äger rum den 27-28 mars å HÄR kan ni vinna entrébiljetter!!

Hoppas att vi ses där!

Massa kramar
Annonser

Lämna en kommentar

Filed under *DT - Kerstin/Maiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s